ФОТОГАЛЕРИЯ: Най-добрите американски модификации на “Калашников”

ФОТОГАЛЕРИЯ: Най-добрите американски модификации на "Калашников"
Най-добрите версии на автомата “Калашников” на цивилния пазар в САЩ, за които не сте чували по-рано.

Rifle Dynamics AK

Това е модификация на версията АК-47 на сравнително малката американска компания Rifle Dynamics. Съветска класика, допълнена с пълнител за 96 патрона и съвременно тактическо оборудване за повишена точност и скорост на стрелбата.

Оръжието е с калибър 7,62х39мм и в пълната му комплектация може да се намери на пазара в САЩ за $2200.

Krebs AK-AC-15

Друг фен на “Калашников” са Krebs Customs от Илинойс. Компанията произвежда собствени аксесоари (цеви, приклади,  ръкохватки и т.н.) за автоматите АК. Част то тях са толкова яки, че се предлагат като адони за играта Fallout 4.

В пълната си комплектация оръжието може да се купи на пазара в САЩ за $2000.

Apex Arsenal AK

Компанията се е специализирала в производството на тактически аксесоари за “Калашников” на цивилния пазар в САЩ. Отличителна черта на продуктите ѝ е акцентът върху производството на допълнително оборудване за класическа естетика на моделите от семейството на АК.

Цената на АК с оборудване от Apex Arsenal е около $1800. / bg.rbth.com


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.