Руски прехващач, който излита от подводница +ВИДЕО

Руски прехващач, който излита от подводница +ВИДЕО
В края на миналата година директорът на РСК „МиГ“ Сергей Коротков заговори пред журналисти, че “новият авиационен комплекс, който ще бъде създаден по най-съвременните технологии на военното самолетостроене и с изцяло нови материали”

Работата по новия прехващач започна в началото на 2014 г. Тогава представителят на комисията по отбрана в руската Дума Александър Тарнаев съобщи, че е одобрена необходимата документация за започването на научно-изследователска и конструкторска работа по новия изтребител-прехващач МиГ-41.

Въпреки това до момента не се знаеше почти нищо за машината. Според командващия Военно-космическите сили Виктор Бондарев строителството на новия изтребител трябва да приключи през 2020 година. Летец-изпитателят Анатолий Кворчук предположи, че новият самолет ще наследи най-добрите качества на предшественика си – МиГ-31, а по отношение на скоростта ще го превъзхожда значително, развивайки над 4000 км/ч. „Към модернизацията трябваше да си пристъпи още преди 20 години, но тогава тя не се състоя, затова сега изискванията са много по-завишени”, коментира пилотът.

Уникалността на новият прехващач е, че той може да изкача както от нищото и да поразява цели, в която и да е точка на света!

Директорът на РСК „МиГ“ Сергей Коротков директно заяви, че самият самолет ще бъде произведен от коренно различни материали и сигурно е имал в предвид тези материали да го правят водонепроницаем заради способността му да бъде пренасян и изстрелван от подводница и така това ново чудо на Руските ВВС за пореден път повдига летвата на световната бойна авиация на едни непостижими за западният свят нива !

Вижте видеото, което ще ви накара да се озадачите и наистина да си зададете въпросът това възможно ли е ?

Всички знаем, че когато една военна технология вече се внедрява и свободно се говори за нея, че тя е преминала всички тестове и проверки, но знаем, че и има ново поколение, което си остава с гриф „строго секретно“!


Loading...

Какви ли са секретните разработки на РСК „МиГ“ ние можем само да гадаем, но едно със сигурност знаем, че ще са далеч по-напреднали технологично и много по-добри !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.