ВИЖТЕ кой е най-големият стратегически кошмар на НАТО и САЩ +ВИДЕО

ВИЖТЕ кой е най-големият стратегически кошмар на НАТО и САЩ +ВИДЕО
Как може да се повиши мобилността на някои от руските ракетни комплекси?

В този модерен и индустриално ориентиран свят има редица тактически сценарии, който могат да бъдат приложени и врагът да бъде изненадан, врагът да бъде поразен дори на свой терен!

Камуфлажният тип контейнер на ракетните комплекси на Руската армия може да бъде използвана както от кораби, влакове така и по суша това дава огромно широко поле на действие и противника може да бъде изненадан отвсякъде.

След като са маскирани като транспортни контейнери ПВО комплексите могат да бъдат позиционирани навсякъде по света !

Тук виждаме тази ракетна система как може да се използва за нападение, което показва ракетните комплекси в една друга светлина !

И ако до вчера смятахте, че ракетните комплекси служат за отстраняване на нападатели и предотвратяване на атака, то днес всичко изглежда така !

Трябва ли НАТО и Америка да се боят от Руските ракетни комплекси, отговорът е ДА и те го правят!

И ако до вчера всеки един от нас си мислеше, че те са създадени само за отбрана,то днес нещата придобиват съвсем друг аспект !


Loading...

Днес военните действия могат да се водят с различен ресурс и това променя правилата на играта !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.