Пхенян се закани: Заличаваме САЩ от лицето на Земята с 5 милиона ядрени бомби

Пхенян се закани: Заличаваме САЩ от лицето на Земята с 5 милиона ядрени бомби
Млади поддръжници на Ким Чен Ун се подготвят да „заличат” САЩ и Южна Корея с пет милиона ядрени бомби

Това заяви шефът на републиканската младежа лига.

Смразяващото кръвта послание от Централния комитет на младежката лига предупреждава, че „Земята ще се счупи”, ако атаката започне, пише “Дейли Мейл”.

Пхенян обеща да унищожи САЩ и Южна Корея при дори най-малката провокация.

Предупреждението бе направено, след като Сеул обяви, че ще изгради система за ПРО с ракети, способни да поразяват цели на голяма височина, на своя територия.


Loading...

Централната новинарска агенция в Северна Корея на свой ред писа, че младежта на страната „се поддържа постоянно в бойна готовност, за да изтрие безмилостно с пет милиона ядрени бомби групата от дяволи, които се опитват да сътворят ядрена катастрофа в суверенната страна”.
Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. The United States Supreme Court has not &qeet;rowrittun" the Second Amendment of the United States Constitution. The author's claim to that effect is a lie.

Comments are closed.