Гледна точка! Президентът да обяви военно положение в страната каза Владислав Вълканов

Президентът да обяви военно положение в страната каза Владислав Вълканов


Вижте какво публикува Владислав Вълканов на стената си във Фейсбук !
Публикуваме без редакторска намеса:

Много хора ще ме осъдят, особено неолибералните глобалисти, наричащи себе си “демократи”.
След вчерашния референдум в Турция, спечелен от Ердоган и многократните изявления на същия, поставящи България под заплаха от ислямо-турско нашествие, и отчитайки състоянието на българската армия, продажните партийни лидери, заиграващи с Ердоган и продаващи националните интереси на Родината ни, считам за необходимо:
Президентът да обяви военно положение в страната.
Да разпусне парламента и да вземе властта в свои ръце.
Да назначи кабинет, който ще работи активно за възстановяване боеспособността на българската армия и ще подготви населението за евентуален конфликт със съседна Турция!
България стои на пътя към Европа за растящите амбиции на турския президент. Не можем да разчитаме на НАТО, в която Турция е втора сила след САЩ!
В името на бъдещето на България и на нейната национална сигурност, считам че това е правилният път, ако не искаме ново Османско робство!

Владислав Вълканов
Владислав Вълканов

Ние от wars.bg публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Loading...

Ние от wars.bg не подбуждаме към война или масова психоза, а просто отразяваме един пост, който да бъде подложен на масова дискусия!
Дали ще се одобри или ще се бъде критикуван, това е Вашият начин да изкажете мнението си !

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.