Шойгу: Марката “Армията на Русия” става все по-популярна в чужбина

Шойгу: Марката "Армията на Русия" става все по-популярна в чужбина
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу заяви, че марката “Армията на Русия” придобива нарастваща популярност не само в Русия, но и в чужбина.

“Военната търговия днес има напълно ново лице, което, наред с други неща, e и новата марка “Армията на Русия”. Всички я носят – млади и стари, мъже и жени. Когато видя тази марка някъде в чужбина аз съм доволен, че тя е произведена от нашата военна индустрия”, каза Шойгу на церемония, посветена на 100-годишнината от начвоенната търговия в Централния театър на Руската армия.

Според него в чужбина се интересуват от възможността да получат допълнителна продукция под марката “Армията на Русия”. Както посочи министърът, последният път за това са говорили в Китай, съобщиха медии.

Шойгу благодари за големите успехи и на своите сътрудници и ветерани във военната търговия. Той благодари специално на онези ветерани, които са работили по време на войната.

“Моментът, в който регистрирахме началото на военната търговия, бе значим и труден за страната ни. Решението за създаване на военна търговска система бе взето по време на Гражданската война.

През последните години сте направили много неща. Вие сте и ден и нощ с всеки офицер, с всеки войник на нашата армия. Вие се грижите винаги да са сити и да имат добри униформи”, каза руският министър на отбраната. / bg.rbth.com


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.