Наш командос се връща в страната ни като US-пехотинец

Наш командос се връща в страната ни като US-пехотинец
Кадърът на пловдивската Бригада специални сили – Димитър Джерикаров, идва в България със 700-е американски войници, които ще бъдат дислоцирани тук, съобщи БНТ.

Джерикаров е бил в пловдивската бригада от 2002 до 2006 година. Бил е на мисия в Ирак. След това става полицай. Преди 3 години печели Зелена карта, продава двете си коли и заминава със съпругата си и двете си деца в Щатите.

Наш командос се връща в страната ни като US-пехотинец

Там става американски командос. Физическата му подготовка тук е била на такова високо ниво, че изобщо не е имал проблеми с адаптирането към високите американски стандарти.


Loading...

Сега американската армия го връща с военната му част пак у нас. Малкият син на Джерикаров признава, че завижда на баща си, защото може да пътува по света.
Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.