Кадри от боевете: Руските специални части унищожават терористи-смъртници в Палмира (ВИДЕО)

Кадри от боевете: Руските специални части унищожават терористи-смъртници в Палмира (ВИДЕО)
Федерална служба за сигурност на Русия публикува видео с бойната дейност на Силите за специални операции към Министерството на отбраната на страната по време на освобождаването на Палмира

На клипа е запечатано унищожаването на терористите и техните пикапи, пише rusvesna.su. Наземните операции са подпомагани от бойните вертолети Ми-28Н “Нощен ловец”, както и от въздушните удари на самолети от ВКС на Русия.

“Автомобил на джихадистите, далечина — 2000, огън!”, може да се чуе във видеото как офицер дава команда като след това обшитата със стомана машина на смъртника е взривена след точно попадение на ракета.

Освен това, на кадрите бойците използват миномети, гранатомети, правят корекция на стрелбата, правят оглед и разминират прочистените от терористи обекти в пустинната местност в сирийската провинция Хомс.
Превод и редакция: БЛИЦ  


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.