Защо загубихме България ли?

Защо загубихме България ли?


Какво е взела и дала Русия от нас?
Русия и взаимоотношенията ни с нея и членството ни в СИВ ползи и вреди! Русия инвестира в България да се построят над 2500 завода и големи икономически гиганти, които да ни направят независими като Лукойл, АЕЦ, Кремиковци и Химко Враца и азотните заводи в Девня! Русия ни помогна за изграждането на стотици язовири и да облагородим стотици хиляди декара земя в напоителни системи, с които да изградим огромно зеленчукопроизводство във всеки град, консервени фабрики, които обработваха плодове и зеленчуци ! Хранехме народът си и изнасяхме продукция !

Военният ни комплекс получи патенти за производство на техника и оръжие от задоволяващи нуждите ни като армия и верен страж на границата на СИВ, а каква граница само дето и пиле не можеше да префръкне !

Сега всичко е унищожено – заводи, икономика, стопанства и от износители се превърнахме в потребители и вносители ! Останаха 250 завода със затихващи функции !
Икономика нямаме, а армия не ни е нужна, а ще ни пазят Американските бази срещу каква цена обаче?
ЕС инвестира в пътища и само пътища да минават техните камиони през България и нищо друго, а всичко друго е унищожено от ЕС даже и АЕЦ искат да затваряме!

Торове внасяме, а икономическите гиганти са разрушени и не се дава да бъдат възстановени като спомняме си Кремиковци, нали? България се превърна в една територия и ничия земя за което са виновни нашите управници !

Аграрна страна, която не може да изхрани населението, което е останало на 1/3 от това, което е било !
Най-голямата и силна армия в СИВ днес не съществува. Страната с най-красивите природни дадености като вече не говорим за Туризъм, а за обетовани плажове и замърсени планини, отровни реки и пустош!

Нямаме икономика, защото ЕС така пожела да работят техните заводи, нашите бяха затворени, а в техните заводи ще работят прокудените Българи !

И така на практика територия е географско понятие за която често враждуват за контрол и доминат великите сили ! Какво ни даде Русия ли?
Всичко – даде ни независимост, даде ни не веднъж свобода, но нея предадохме както предадохме Левски, както предадохме Ботев, както предадохме дори собственият си вид човека и позволихме да ни заселват и разселват!


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.