Вижте какво публикува на стената си оз.полк.инж. Кирил Стаменов

Вижте какво публикува на стената си оз.полк.инж. Кирил Стаменов stefanprojnov

КАКВО СТАВА, БЪЛГАРИ? ТЕ СА ТУК, ЗАЩО?

Вижте какво публикува на стената си оз.полк.инж. Кирил Стаменов

Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

КАКВО СТАВА, БЪЛГАРИ?
ТЕ СА ТУК, ЗАЩО?
Не виждате ли какво става със света, какво става с милата ни Родина?
Ще бъдем ли отново роби или свободни и независими хора, ще въстановим ли някога славата на България?
САЩ били възмутени от използването уж на химическо оръжие?!

Същите САЩ които хич не на уж, а съвсем реално изпепелиха два града с мирно население с атомно оръжие,същите САЩ които не на уж, а наистина използваха напалм и химически оръжия, избиха три милиона виетнамци, същите които съвсем наистина сринаха София!
Същите тези САЩ които не на уж, а наистина бомбандираха съседна бивша Югославия, тези САЩ които унищожиха Близкия Изток и вековни държави дали на човечествето вековна култура и цивилизация, тези САЩ които избиха по-голямата част от коренното население на континента на който имаха наглостта да се настанят без да ги е канил никой, тези САЩ които бяха най-робовладелската държава в света?
Същите САЩ които продават свободно оръжие на деца да се разстрелват по училищата, САЩ които дискриминират и сега хората с различен цвят на кожата и различни вероизповедания, тези ли САЩ които без никой да ги е канил дрънкат днес оръжие в Европа, на наша територия и границата на вековна и православна Русия?

Те били възмутени от снимката на плачещо дете в Туитър и тръгнаха да замерят с ракети една суверена държава с легитимно правителство на хиляди километри от тях за да защитят уж националната си сигурност, тези имат нахалството да обвиняват другите народи в нарушаване на човешките права и свободи!

Тези световни терористи, тези износители на войни и смърт, тези съвременни варвари без нация, с 250 годишна история имат наглостта да се бъркат в държавните дела на нации, народи, държави които са ги научили на цивилизация, писменост, математика …
Те са и тук на наша, българска територия въоръжени до зъби да пазят древната държава на българите от нещо, незвестно какво!
Те са тук със съгласието на новите си роби наричащи се български политици, поканени от хора не познаващи историята, географията на стария континент Европа и собствената си история, продали и душите на децата си, нашата българска слава и чест, нашата вековна и славна история на Велика България за няколко сребърника, те ни били съюзници, военни съюзници незнайно в коя война в момента?
Те са тук, те определят нашата политика, национални ценности, заменят вековните ни традиции и празници с техните извратени такива, те покваряват децата ни, продават им наркотици за които в България само бяхме чували, те са тук …
Тези световни терористи, масови убийци, потомци на бандити и проститутки са в държавата на Аспарух, на Симеон Велики, Калоян, Иван Шишман, Пайсий, Раковски, Левски и Ботев!

Тези газят свещената българска земя на българи, славяни и траки дали много на света, съсипват българската икономика, история, искат да извращават децата и внуците ни с любезното съдействие на българските продажни мекерета като Борисов и неговата банда, бившия смешник и откровен извратеняк, толерантния с различните Плевнелиев…
Да, те са тук, българи!

Вижте какво публикува на стената си оз.полк.инж. Кирил Стаменов

Те затриват българската държава най-безочливо, българските традиции, изгониха българите от земята им, направиха така, че нашите деца се скитат по света немили-недраги като номади по чужди държави, съсипаха икономиката ни, образованието, историята ни дори, с помощта на новите си роби и слуги, откровени национални предатели и техни приятели управляващи България с откровена измама.
Те са тук и ще бъдат тук ако ние, българите, наследници на велики царе и владетели, дали писменост на над 300 милиона хора по света, наука, култура и технологии не ги изгоним!

Не ги изгоним заедно с предателите на България, сегашни управници, откровени разбойници като тях от Родината си!
Иначе България загива, българи! Нашата родина се превръща в робска страна, българите стават роби и изчезват като етнос и народ съвсем скоро, ако не се отървем от най-големите престъпници в историята на човечеството!
оз.полк.инж. Кирил Стаменов – април 2017 г.


Loading...

Ние от wars.bg публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.