Гледна точка! Политика не се прави в турски ресторант!

Гледна точка! Политика не се прави в турски ресторант! Стефан Пройнов


Гледна точка за Сирия и САЩ!
Конфликтът в Сирия ще продължи докато САЩ имат интереси там !
Когато има съмнения, че някоя държава притежава химическо оръжие проверките от ООН продължават с месеци, а тук нямаше такава !
Къде са следите от химическо оръжие?

Защо Асад ще използва химическо оръжие срещу мирни и цивилни граждани, а не срещу терористите?

Става дума за забранения от резолюция 687 на ООН – отровен газ ЗАРИН. Как Америка изстреля толкова ракети, а руските С-300 и С-400 ПРО не реагираха ? Нима Русия като един от гарантите за сигурност в региона не си затвори очите? Америка не зачита ООН нито на НАТО, а тя изсипа едни ракети ей така и показа колко са неподготвена армията на САЩ!

Но Америка тук показа друго, тя показа, че няма да се съобразява със никого и показа мускули !

100 милиона за да върне „Ислямска държава“ в играта, която те губиха !
Не е само за петрол, а става дума за една политика, която показва, че Тръмп е само лице на една страна и от него нищо не зависи !
Дали започна Третата Световна война ли, ами тя е започнала от години!
Сега Северна Корея е на прицел на американските томаховки !

Томаховките, които трябва да бъдат изстреляни където и да е, по когото и да е, защото на няколко хиляди ракети Томахоук им изтича срокът на годност ! Американската икономика трябва да пренасочи няколко милиарда към Детройт и да започне новото производство на ракети за да се попълни броят на изстреляните !

Приказките за една нова Америка свършиха !
САЩ казаха ако искате МИР ще си плащате но Европа не разбра и скоро ще им бъде напомнено !
Тръмп прие Черна гора в НАТО и спешно никой не говори за подписаните документи !

Асад трябва да бъде свален, Саудитска арабия плаща за това и Америка иска това, а Сорос иска нова мигрантска вълна! А кой иска Асад да е там и да има стабилност в региона?
Само хората, а тях кой ги пита, нали ?
България е на границата на два разлома и трябва да използва своето геополитическо разположение !
Стига управниците ни са се молили на Европа за трохички и подаяния, стига са казвали, че сме бедни, а дайте ни ни малко пари !

Трябва днес България да излезе с една нова концепция да иска и да направи силна армия, сигурна граница, но не българска, а европейска !
Да бъдем верен страж на Европа и само така Европейският съюз ще инвестира в Българската армия, във военно-икономическите гиганти у нас и ще имаме силна икономика, защото ще се отворят много съпътстващи заводи !
България може да бъде най-силната и най-укрепената европейска граница !
Така е било от векове, но управниците ни хленчат на Европа вместо да ударят с юмрук по масата и да кажат „ние можем“!

От времето на Тервел има най-голямото военно защитно съоръжение, което се вижда и от сателит в Европа ! Ние сме били и трябва да бъдем Европейският щит ! Но кой иска България да е слаба ? Първата страна, която има такива интереси е Турция и затова тя се меси във вътрешната ни политика!
Още по-зле е, че до вчера те имаха на ръководни постове хора в армията ни дори и купуват стратегически за страната ни обекти както летището във Варна !

Ние от wars.bg не се занимаваме с пряка политика, но ние се занимаваме с проблемите на България и ако грешните политики се месят то ние ще ги покажем, а друг е въпросът дали гласът ни ще бъде чут !

Сегашното правителство и новото такова не показаха воля за силна армия, нито че България трябва да бъде отбранителният щит на Европа, а напротив – имаме косвени доказателства, че дори взимат пари от трафикът на мигранти и задкулисни договорки с Турция, а американското присъствие у нас е като гарант на това, че Ислямските орди ще преминат безпрепятствено през тази територия !

България може да си реши икономическите проблеми и политическите такива, но трябва твърда политика, а по този въпрос и Европа би ни подкрепила с огромен финансов ресурс за да бъдем силната Европейска граница или пък да си останем разграденият двор на бедняците, който откъдето мине да ги е……

Време е да върнем честа на пагона и гордостта в челата на народа, ако ли не си заслужаваме участта !


Loading...

Къде са военните организации ?
Къде са патриотите ли, ами бистрят вестникарска политика в някой турски ресторант !
Турция е дала една от най-хубавите поговорки на света каза Стефан Пройнов и тя е „ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА“!

Време е България да си потърси интересите или да слагаме фесовете !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.