Руски и турски кораби в Черно море на брега, обаче е друго!

Руски и турски кораби в Черно море на брега, обаче е друго!

В Черно море има военни учения, в които участват руски и турски кораби !

В това учение руската фрегата “Адмирал Григорович”, морският тралщик “Вицеадмирал Захарин” и патрулен катер тип “Раптор”, а от турска страна – фрегатата “Барбарос” и корветата “Бююкада”.

Корабите са изпълнили съвместно маневриране, отразили са учебна атака на малоразмерна скоростна цел и са тренирали издирване и спасяване на хора.

До тук всичко звучи нормално, но в един момент на сградата на администрацията на Морска гара Варна се развя турското знаме на мястото на Българското !

При запитване на любопитни граждани поради каква причина се случва това, органите на реда отговорили, че това е практика при гостуване на кораби на НАТО.


Loading...

Дали това е нормална практика ние не знаем, но НАТО също си има флаг ! Но някак си нещата малко приличат на маркиране на територия !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.