РУСИЯ възражда съветските лазерни технологии

РУСИЯ възражда съветските лазерни технологии
Благодарение на демокрацията /чети: западния грабеж над света и респективно над Българско/ нашата силна икономическа държава загуби /почти/ всички модерни технологии и конкурентни производства на световно равнище.

Особено сериозно беше ударена ИТ-технологията със закриване по заповед на ЦРУ на ДЗУ Стара Загора, който произвеждаше /почти/ всичко за компютрите. Не по-малки бяха щетите от закриването на лазерните ни производства. “Оптикоелектрон” конкурираше всички западни производители, но в никакъв случай нито Луканов, нито Костов, нито царистите, нито мръсниците екскомунисти от ГЕРБ не смеят да възродят нещо модерно.

Какво да очакваш от селяк, прочел само половината от “Винету”?

За разлика от нас Русия не само възстановява съветските си супертехнологии /да си спомним изпарените с лазер около 2000 китайски войници на Амур/, но и поставя поредни тръни в таза на САЩ.

РОССИЯ ВОЗРОЖДАЕТ/ВЪЗРАЖДА/ СОВЕТСКИЕ ЛАЗЕРНЫЕ ТЕХНОЛОГИИ

Легко/лесно е// сравнивать/да се сравняват/ схожее/сходно/ вооружение/въоръжение/ различных/на различни/ государств/държави/: на все/всички/ вопросы ответить/да се отговори/ легко/е лесно/, когда/когато са/ известны ТТХ двух/на два/ существующих/съществуващи/ моделей/модели/ одного/от еднаква/ класса.

Куда сложнее оценить то, кто и как далеко продвинулся в принципиально новом типе вооружений, скажем, в лазерном оружии. Чего нам удалось добиться на этом направлении в прошлом, что мы имеем сегодня.


Loading...

И есть/има/ ли у наших/нашите/ разработок/разработки/ конкуренты?
От: super-orujie.ru

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.