Паника в Белгия

Паника в Белгия


Паника в Белгия цари от вчера !

Според белгийската агенция Belga.
Белгийските власти са евакуирали търговски обект в Белгия заради въоръжен мъж. Според първоначалните данни неизвестен мъж, размахвайки оръжие, се втурнал в бижутериен магазин в град Шатъл, на около 50 км. южно от Брюксел.

Все още няма информация дали става дума за тероризъм или е случаят е чисто криминален !
Няма данни дали става дума за опит за въоръжен грабеж !
Няма данни за жертви нито за взети заложници ! Белгийската полиция е на място на инцидента и от вчера насам се мълчи по случаят !

По принцип такива случай медиите ги отразяват със заглавия „ексклузивно“ или „преди минути“, както и изпращат екипи, които предават пряко в ефир обстановката на място както и реакцията на полицията и хората в този случай, а всичко е в информационно затъмнение !


Loading...

Именно затова се подхранват съмнения да не би нападателят да е някой джихадист, терорист и затова да има информационно затъмнение за да не се разбунтуват мюсюлманските му братя там на място !
Все пак ние от wars.bg изказваме само една хипотеза, която не почива на никакви факти и доказана информация !
Ще следим случаят в Белгия и какво ще съобщят световните информационни агенции по случаят !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.