Истината за Сирия в снимки

Истината за Сирия в снимки

Истината за Сирия е, че по време на война няма правила, няма закони, а всичко е сега и веднага и който както намери така оцелява !

Войните са полигон за изпитания на военната техника и така военно икономическите гиганти отстраняват дефектите на своята техника, прилагат нови иновации и с две думи усъвършенстват моделите си !
Но какво става с хората живеещи насред войните ?Истината за Сирия

Те също се адаптират, те също се усъвършенстват, те също се налага да се оправят със наличните ресурси, с който разполагат, но оцеляването е първостепенно и така всеки бунтовник, сепаратист, партизанин или боец за свобода, всеки войник или ятак се налага да преоткрие в себе си инженерни познание и с подръчни материали да ги приложи, който както може !

Говорим за стратегии, за тактики, за модерни иновативни технологии, за нуждата войникът на терен да бъде комуникативен и да има достъп до информация, сателитни снимки, снимки от разузнавателни дронове, да има достъп до бърза информация, която му е нужна за да планира засада или да се оттегли!

Информация, която му е нужна да изпълни мисията си или просто да оцелее!
На практика обаче нещата не седят така, защото на терен е друго – там войникът с инженерни умения е по-ценен от всеки един спътник, от всеки един генерал дори, защото всеки ресурс е ограничен и когато нямаш муниции и когато няма кой да ти помогне в България имаме поговорка викаш неволята или по точно запряташ ръкави и си свършваш работата сам !
Това и правят бойците в Сирия днес !

Бойни сегменти и ракетни установки се преработват от хеликоптери и се монтират на пикапи и джипове !

Истината за Сирия

Свалят се оръдия на танкове и се слагат на пикапи, монтират се самолетни картечни гнезда върху камиони. Самите цивилни камиони се бронират до толкова до колкото могат да бъдат бронирани и човешкият живот е важен особено когато става дума за вашият !

И докато големите концерни усъвършенстват своята бойна техника и тестват уменията в битка и в различни терени било в пустиня и жега или в полярният студ сирийската армия оцелява според това, с което разполага или според това, което е пленено от врагът !
Вижте как се сваля оръдие на танк !

Истината за Сирия
Ето и как се правят с подръчни материали ПВО система с ръчно прицелване !


Loading...

Във войната най-важното е в един главнокомандващ с какъв ресурс разполага – на първо място човешкият ресурс и уменията на хората в екипът Ви, на второ място – с оръжието, техниката и на трето място, но не на последно – как ще се използват за създаването на стратегия и изпълнението на бойният план !

Всичко се кове сега и веднага, няма място за грешки, защото тук грешките струват скъпо !Това е !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.