Защо всички искат да купуват Руски хеликоптери Ми-35?

Защо всички искат да купуват Руски хеликоптери Ми-35?

Ми-35 си остава единна от най-популярните бойни машини на международните пазари !

Руснаците показаха подобрена версия на Ми-35 на пазара в Казахстан и хеликоптера е предизвикал силен интерес не само между страните, които имат сключен договор за колективна сигурност, но и от страни от Близкият изток и Азия !

Телевизионният канал “Star” излъчи материал, в който военният пилот Дмитрий Дрожденко разяснява, че Ми-35 е наследник на Ми-24 и в момента е значително подобрен след употребата му в Афганистан.

До 90-те години Ми-24 е държал рекорд за скорост и той разказва, че през 1978 година е имало абсолютен световен рекорд в целият свят 368,4 километра в час и този рекорд е държан от Ми-24. Той допълва, че Ми-35 е наследник на всичко добро от предшественика си !

Това е една много мощна машина и сега той може да носи много повече оръжия казва Дрожденко ! Рекламни агенти и търговски посредници както и оръжейни експерти и посредници да казват, че насърчават продажбите на Ми-28 и Ка-52, а най-популярен на пазара си остава Ми-35!

С две думи пазарният лидер на хеликоптери си остава Ми-35. Ми-35 от хеликоптер, който се използва за подкрепа и поддържаш огън по цели, но може и успешно да се използва и като офис модернизираният вариант в момента има по-широко тяло от конкурентът си „Апачи”, което го прави далеч по-добър за евакуационни мисии !


Loading...

Моделът е изложен на международното изложение KADEX-2016 в Казахстан където бе оборудван с автоматизирана оръжейна система за нощна употреба !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.