Гледна точка! Разузнаването ни НСО и ДАНС търсят Русофили

Гледна точка! Разузнаването ни НСО и ДАНС търсят Русофили


След приемането на антитерористичният закон у нас службите търсят трескаво някои Русофили за да отчетат дейност пред западните партньори и Европа. От години се усвояват средства от западните централи за борба с руската пропаганда, усвояват се грандове от фондации като „Америка за България“ и партньорски служби към НАТО и измислена хибридна война.

Няколко русофилски НПО-та имаха вътрешни проблеми и бяха с ченгеджийски номера разбити отвътре, но това не е достатъчно. Следят се всеки пост в социалните мрежи и се търси спешно някой, който да бъде арестуван и осъден за дейност против държавата, за дейност против Атлантическите ни партньори. Реално в България Руската държава няма спонсорирани НПО-та или Фондации като те не раздават грандове и не създават свой пропагандни клетки докато по разни направления се източват такива огромни средства от Янките. И така трескаво службите и изкуствено създадените пропагандни герои на арената подхранващи измислената вражда между русофили и русофоби в страната търсят да отчетат дейност.

Така е когато се взимат пари за да се борят с Русия трябва да има такава борба, но с кого е въпросът? Руската държава отдавна няма интереси у нас. Няма нито един проект свързан с Русия, които да е заплаха за НАТО или Американските интереси. Нямат нито една банка у нас, което на практика означава, че няма и търговски стокообмен, нямат и парични потоци към и от България. На практика за последните десет години абсолютно всички връзки с Русия са прекъснати – културни, икономически, духовни и религиозни дори.

Българското правителство подкрепя санкциите срещу Русия, не и народът, но народът не подписва документи, народът е в немилост и никой не го пита за нищо. Води се абсолютно измислена хибридна и пропагандна война против Русия с една единствена цел да се усвояват пари от Запада и Европа. Но Запада и Европа знаят, че техните глашатай ги лъжат и от тях се очакват конкретни действия и резултати затова и има негласна поръчка да се измисли някой или да се създаде такъв, който да бъде обвинен в едва ли не дейност против България, в сепаратизъм и дори в подготовка или готовност за тероризъм.

Болните мозъци са готови да създадат такъв сценарий за да оправдаят стотиците милиони усвоени за десетилетието на това правителство. И всичко това е за чужденците, всичко това е за да си оправдаят грандовете усвоени от Запада и Европа. Толкова е жалко, че чак е смешно. Но за жалост това е сценарий от новата Студена война.

Това една гледна точка коментар на Стефан Пройнов.


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.