ВИДЕО: Как руските военни унищожават джихад-мобили с гранатомети?

ВИДЕО: Как руските военни унищожават джихад-мобили с гранатомети?
С такива автомобили, натоварени с експлозиви, терористите от “Ислямска държава” атакуват военни и цивилни обекти, в опитите си да вземат възможно най-много жертви, пише ТВ “Звезда” в събота (24 юни)

Руската база в Хмеймим е добре защитена от камикадзета и джихадистки  автомобили. Тези коли, в случай на реална опасност, биват установени и разстреляни още на контролно-пропускателните пунктове, благодарение на добре функциониращата система за наблюдение.

Освен това военната полиция постоянно провежда учения по отблъскване на терористичните атаки.

На едно от тези обучения войници разстреляха с гранатомет един от джихад-мобилите на бунтовниците.  На кадрите може да се види как автомобилът се взривява след удара на гранатата.

В нова програма от поредицата “Военен прием в Сирия” снимачният екип на ТВ “Звезда” продължава работата в древния сирийски град Алепо и на първата линия на сирийската армия.

Журналистите разказват за руския офицер, който обезоръжи над 100 хил. сепаратисти в борбата с джихад-мобилите, за рискованата работа на руската военна полиция и много други.
Източник: bg.rbth.com


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.