Що за нова система бе заснета на руския изтребител пето поколение Су-57?

Що за нова система бе заснета на руския изтребител пето поколение Су-57?
На външния носач на многофункционалния изтребител пето поколение Су-57, който взе участие в авиошоуто по повод 65-ата годишнина от основаването на Луховицкия авиозавод, бе заснет интересен обект.

Повечето посетители първоначално помислили руския изтребител пето поколение Су-57, че това е бомба или ракета, но скоро разбрали, че грешат.

Както бе обяснено от интернет портала bmpd, цитиран от РГ, това е система за откриване, идентифициране и управление на огъня 101KС-Н, която се прикрепя към външния носач на самолета.

Това интересно оборудване бе заснето на долния носач на многофункционалния изтребител пето поколение Су-57 , който взе участие в авиошоуто, проведено по повод 65-ата годишнина от основаването Луховицкия авиозавод в края на миналата седмица.

Повечето посетители първо помислили, че това е ракета, но на снимката се вижда, че не става дума за смъртоносни оръжия като бомби или ракети, а за нова система за оптико-електронно управление на огъня.

Оптико-електронният контейнер 101KС-Н е разработен за употреба в перспективни бойни самолети руско производство като Су-57.

Системата е дело на Уралския оптико-механичен завод (“Уральский оптико-механический завод”). Според информацията, идваща от самата компания, това е многоканална оптико-електронна система, която основно се окачва на външните носачи на самолети.


Loading...

Нейната главна задача е идентифициране на наземните цели на противника, както и насочване на средствата за поразяване според откритите цели. / bg.rbth.com

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.