Черно на бяло! Признаха, че руският изтребител ПАК Фа е най-добрият в света (ВИДЕО)

Черно на бяло! Признаха, че руският изтребител ПАК Фа е най-добрият в света (ВИДЕО)
Руският многофункционален изтребител Т-50 (ПАК ФА) зае първото място в топ 10 на най-добрите изтребители в света по версията на портала Global Conflict

Като основните преимущество на руския самолет от пето поколение се посочват високата скорост и дължина на полета, мощните двигатели и отличните маневрени характеристики.

В топ десет също попаднаха още три руски самолета. Например, изтребителите Су-35 и Су-30МКИ заеха трето и четвърто място съответно. Още един руски самолет, МиГ-35, се нарежда на осмо място в рейтинга.

Порталът отбелязва, че Су-35 е „смъртоносно опасен” при срещата си с повечето самолети на НАТО, а като основни преимущества на Су-30МКИ се посочва неговият радар, способен да следи целите за цяла изтребителна група.

Американските машини  F-16, F-35 и F-22 заеха десето, седмо и второ място съответно.

Деветото място се падна на шведския изтребител Gripen с триъгълно крило, докато френският Dassault Rafale и многофункционалния евроизтребител Typhoon се наредиха на шеста и пета позиция.
Източник: blitz.bg

https://youtu.be/1zUxs7q69Ww

https://youtu.be/_6xmvO0loPk


Loading...

https://youtu.be/Hu_O_nTcPeA

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.