Осем трика от руската армия, които могат да ти помогнат в живота

Осем трика от руската армия, които могат да ти помогнат в живота

Ако не знаеш как дамските превръзки могат да спасят истинския мъж, то тази статия е за теб.

1. Дамските превръзки са идеални за стелки за обувки – абсорбират влагата от краката и омекотяват при ходене и бягане на големи разстояния.

2. Презервативите идеално спасяват документите и телефоните при дъжд или прекосяване на река.

3. Умението да отваряш консерви без отварачка, което можеш да усвоиш от клипчета в YouTube, може да те превърне в новия Рамбо.

4. Фолио, увито около обикновена крушка – може доста добре да загрее малка стая.

5. Ако не си си взел репелент против комари за похода в гората, то идеалното средство за защита от насекоми ще бъде градинският чай. Намери растението, запали няколко листчета до палатката и тихата нощ ти е гарантирана.

6. Най-добре вържи пакета с храната с въже или връзки за обувки и го окачи на клон. В противен случай, докато спиш, може да ти го откраднат катерици или да го изядат полски мишки.

7. През зимата трябва да се бръснеш нощем, а не сутрин, за да не излагаш на раздразнение кожата по време на дългите походи в студа.

8. Можеш да охладиш манерката с вода, ако я обвиеш в мокра кърпа. / bg.rbth.com


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.