Армията като бащиния

Борисов се държи сякаш армията и страната  му е бащиния
Борисов пак летя с военен хеликоптер
Премиерът и финансовият министър били в Разград по покана на Домусчиев

Премиерът Бойко Борисов и министри отново са използвали военен хеликоптер, за да може да присъстват вчера на официално новата трибуна на стадиона на „Лудогорец” в Разград. Това стана ясно от думите на председателя на работодателската организация КРИБ и собственик на футболния клуб Кирил Домусчиев.
„Благодаря на Бойко Борисов и финансовия министър Владо Горанов, че дойдоха да ни уважат празника. Това бе изненада за мен. Летели са час и половина с военен хеликоптер, за да дойдат. И не заради концерта на Цеца Величкович, а за да уважат хората в града“, заяви вчера Домусчиев. С Борисов в Разград беше и финансовият министър Владислав Горанов.

При първия си мандат Борисов често използваше военната авиация, за да пътува, въпреки че не е склонен да дава пари за нейната модернизация. Той доста често критикува и купената техника, която използва за полетите. През миналия парламент дори беше създадена специална комисия, която разследваше полетите на властта. Според изнесените през 2010 г. са били изпълнени 6 специални задачи с вертолети „Кугър“ за нуждите на същата дирекция и две специални задачи за МВнР, от които една със „Спартан“ и една с Ан-30.

През 2011 г. са изпълнени 22 специални задачи за нуждите на дирекция „Правителствен протокол“ на МС, от които три със самолет „Спартан“ и 19 – с вертолети „Кугър“; четири специални задачи със самолети „Спартан“ за МВнР, една задача със „Спартан“ за МВР, две задачи с вертолети „Кугър“ за Министерството на финансите и една задача със „Спартан“ за Министерството на земеделието и храните.


Loading...

През 2012 г. са изпълнени 25 задачи за нуждите на дирекция „Правителствен протокол“ на МС, от които 24 с вертолети „Кугър“ и една – със самолет „Спартан“; четири задачи за МВР – от тях три със самолет „Пилатус“ и една със „Спартан“.
Източник: mignews.info

Така е всичко държавно му е бащиния джипове, самолети, хеликоптери а бе май скоро народът ще го приземи на земята !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.