Имало е атака по базата ни в Кандахар, правителството крие !

Ракетен обстрел на базата ни в Кандахар
Имало е атака по базата ни в Кандахар, правителството крие !
Българското правителство и по-специално всички Медии не съобщават, че на 02.11.2016 в 05:06 часа местно време (02:36 часа българско време) Българската база е била подложена на ракетен обстрел !

По-късно МО на България и официалният сайт на министерството потвърди тази информация за Кандахар с няколко реда на стената си :

“Няма пострадали български военнослужещи при ракетен обстрел на базата на международната коалиция в Кандахар   02.11.2016
Няма пострадали български военнослужещи при ракетен обстрел на базата на международната коалиция на летище Кандахар, Афганистан. Нападението е било извършено днес, 2 ноември 2016 г., в 05.06 часа местно време (02.36 часа българско време) “

Ракетен обстрел на базата ни в Кандахар
Ракетен обстрел на базата ни в Кандахар ВИЖТЕ ТУК ! 

Пълно информационно затъмнение в страната и нито една медия не писа за това!
Българските военнослужещи в Кандахар имат семейства и техните близки се притесняват за своите любими, синове, братя и съпрузи !
Няма позиция на министър Николай Ненчев нито на Бойко Борисов !
Все едно не става дума за военно нападение на Български войници !

Ние от Wars.bg се обръщаме към всички Българи, който са съпричастни по един или друг повод с Българските военнослужещи в Афганистан и се намират в международната коалиция на летище Кандахар !


Loading...

Скъпи Българи, няма убити или ранени Български военнослужещи и след като правителството не смята за необходимо да Ви уведоми ние Ви казваме да не се тревожите излишно, всичко е спокойно и слава на Бог всички са живи и здрави !

Бог да пази всички Българи където и да са по Света!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.