Експерт разказа за най-новото руско оръжие, което ще промени баланса на силите в света (ВИДЕО)

Експерт разказа за най-новото руско оръжие, което ще промени баланса на силите в света (ВИДЕО)
Русия днес разработва оръжие, появата на което ще промени геополитическата обстановка в света

Това заяви в ефира на „Звезда” главният редактор на списание „Националная оборона” Игор Коротченко

Военният експерт поясни, че става дума за зенитната ракетна система С-500 и оръжие, способно да унищожава цели в космоса. „Концернът за въздушно-космическа отбрана „Алмаз Антей” днес е в последния стадий на завършването на опитен образец на зенитно-ракетната система С-500.

Тя ще позволи извършването на директно кинетично прихващане, включително и на бойни глави на трансконтинентални балистични ракети.

Друга система

У нас за нея предпочитат да не се говори, но американците писаха активно, и западната преса нашумя относно това, че имаме възможност да унищожаваме цели в космоса.

Това е фактор, който сериозно ще промени геополитическата обстановка през идните година-две”, отбеляза Коротченко.


Loading...

Миналите дни стана ясно за изпитанията на нов вид ракети за С-500. Зенитната ракета система от ново поколение ще може да поразява цели на сто километра от Земята.
Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

Comments are closed.