Ексклузивно: Ето как изглежда стаята за мъчения на терористите в Алепо (ВИДЕО)

Ексклузивно: Ето как изглежда стаята за мъчения на терористите в Алепо (ВИДЕО)
Снимачен екип на телевизия „Звезда” посети кварталите на сирийския Алепо, напуснати от терористите.

Журналистите и военните, претърсвайки града, намериха безброй доказателства за зверствата, на които бандитите са подлагали мирното население.

Екстремистите са убили търговец на плодове на прага на дома му. Така те наказали мъжа, защото е искал да напусне града. По думите на съседи, той е бил добър човек, който не правел зло на никого, но те го разстреляли преди четири дни, защото той извел съпругата и четирите си деца от града.

Кафене в района Джазмати терористите превърнали в затвор, където измъчвали пленници, като го окачвали на вериги и куки. Хората не само били изтезавани със средновековни методи, но били и грабени.

„Освободихме 15 души. Тях са ги измъчвали, защото на един брат му бил войник, друг пък не си плащал данъците, трети не искал да сътрудничи с „Джебхат ан Нусра””, разказва сирийският войник Мухамед Хамуд.

Преди да дойдат терористите Джазмати бил заможен квартал, в който живеели търговци на текстил и трикотаж.

Сега вместо рекламни табла на търговците по улиците висят лозунги на екстремистите.
Превод и редакция: БЛИЦ


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

© 2016 Wars BG Всички права запазени