Гледна точка! Наистина няма такава държава!

Гледна точка! Наистина няма такава държава!


Наистина Слави трябва да изпее нова песен, че наистина няма такава държава!
Нямаме икономика, а имаме министерство на икономиката! Енергетиката частна, а имаме държавно министерство на енергетиката!
Населението на държавата намалява, а на депутатите не!
Напротив, имат шофьори, секретари и секретарки, и кабинети, и екипи, още разходи, ако се съкратят наполовина ще има пари за майки с деца и пенсионери !

Ако се закрият паразитните ненужни ведомства, ще има пари за бедните! Администрацията е половината за съкращение и всичко трябва да мине по електронен път или по пощата с ясни срокове за изпълнение като скъса ли се връзката между хората и администрацията и корупцията ще намалее!

Ама наистина няма такава държава, в която земеделието и животновъдството да са били на висоти, а днес да не можем да изхраним и малкото останали хора в страната ни!

Над 85% от храните се внасят, а на останалите цената им расте! Истина ви казваме „няма такава държава“, в която престъпността да е на такива висоти! Няма и друга по света с такава голяма смъртност, нали?

Можем да размишляваме по доста теми като армията започва да изпълнява и на функциите на гражданска защита!
Връщаме казармата и трудови войски и държавата почва да си строй пътищата!

Туризмът става в услуга на клиента и образованието се сформира според нуждите на отраслите !
Военно-икономическият комплекс се възражда и пари ще има, ще има за пенсионерите, а що се касае за хранителните вериги с предимство стават Българските стоки, а държавата слага мита за да брани родното производство ! Вече в цялата държава е купонна система .

Патриотизмът и родолюбието ще ни спасят, защото някой трябва да милее за тази държава докато продажни безродници ни управляват и ни разпродават на концесии и продават важните отрасли на страната, така ще е!
Наистина няма такава държава!


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.