ШОКИРАЩИ ФАКТИ! Пиp по време на смърт в МО

ШОКИРАЩИ ФАКТИ! Пиp по време на смърт в МО Stefan projnov Стефан Пройнов


Само в BNEWS: Пиp по време на смърт в Министерство на отбраната (ШОКИРАЩИ ФАКТИ)
Темата за МО под управлението на Красимир Каракачанов се очертава да се превърне в представителна извадка за неграмотност, некадърност, слагачество, кражби и най-вече за тотална липса на морал.
Девети юни 2017 година ще остане в историята на армията ни като „черен петък“. По обяд, при изпълнение на служебния си дълг загина офицерът – летец на хеликоптер Георги Анастасов.

И докато в този ден хората под пагон и нормалните граждани скърбяха чисто по човешки за безвъзвратно изгубения живот на младия офицер, назначеният от Каракачанов комендант на МО – полк. Митко Димитров е организирал грандиозен нощен купон за служители на Министерството в клуб-ресторант на пъпа на София, в непосредствена близост до „триъгълника на властта“. Шокирани свидетели разказваха как в края на деня, в който майор Анастасов загина, полковник Димитров заобиколен от преданите си слуги – началникът на транспорта полк.

Христо Димитров и главната счетоводителка Мария Мирчева, са се вихрили пияни по дансинга под смаяните погледи на служителите си, докарани под строй на организираното от коменданта тържество. Черешката на тортата е пияната Мария Мирчева, която скрива две бутилки алкохол и тръгва да ги изнася от заведението. Поради състоянието на алкохолно опиянение, в което се намира тя не успява да стигне далеч, а се стоварва по средата на дансинга, счупвайки откраднатите бутилки…

За полк. Митко Димитров – съученик на подсъдимия бивш министър Николай Ненчев, не може да се каже, че е уважаван от колегите си човек. Та кой уважава лакеите? А полк. Димитров се държи именно като такъв. Публична тайна е, че заедно с главната счетоводителка и крадла на алкохол от заведенията Мария Мирчева, карат фирмите – доставчици на храна за стола в МО, да фактурират като храна сериозни количества скъп алкохол, които са необходими за кабинета на министър Красимир Каракачанов. Също така, полк. Димитров в комбина с шефа на транспорта – полк. Христо Димитров и шефа на кадрите в МО Антон Ластарджиев, са разработили и схема за ползване на служебните автомобили като таксита и даже са определили ценоразпис на услугите!
„О времена, о нрави!“ възкликнал Цицерон преди време. Бихме допълнили и „О, министре, о чиновници!“ в днешно време.


Loading...

Кохортата от чиновници, издигани и поддържани от Каракачанов в МО, изглежда все по-гротескна на фона на разрушената ни армия. Полковници празнуващи часове след смъртта на техен колега офицер; главни счетоводителки, крадящи алкохол от заведенията; отговорници за военнопатриотичното възпитание, дезертирали от казармата и превърнали се в шампиони в дисциплината „Правене на помен с чужда пита.“…
Не сме получили отговор на предишните ни въпроси към Каракачанов за неговия шеф на диреция с фашистки възгледи.
Видно е, че да отговаряш на конкретни въпроси и да носиш отговорност за решенията си на министър не е лека работа като да си доносник на ДС и да пишеш доноси срещу колеги и приятели.
Източник: BNEWS

Пиp по време на смърт в МО ние от wars.bg от осъждаме остро това !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.