Зрелищно ВИДЕО: Танк Т-72 на сирийската армия издържа на пряко попадение от ПТУР

Зрелищно ВИДЕО: Танк Т-72 на сирийската армия издържа на пряко попадение от ПТУР
Танк Т-72 на сирийската армия, който води бой в Гута, издържа на пряко попадение от противотанкова управляема ракета, изстреляна от терористите, съобщава тв Звезда.

На видеото се вижда как срещу танка е открит огън от ПТУР, но бронираната машина, която е била допълнително модернизирана , не получава сериозни повреди.

Това доказва и снимка, направена след прякото попадение. Причината е, че ракетата е уцелила допълнителните защитни екрани върху предната броня.

Военнослужещите от сирийската армия самостоятелно доработват защитата на танковете Т-72, като монтират върху нея допълнителни защитни листове. Тази модернизация, както се вижда, може да се смята за успешна.  Превод: БЛИЦ    


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.