Хибридни войни в ролите Ненчев и Цацаров

Хибридни войни в ролите Ненчев и Цацаров


Хибридни войни с хибриден мозък не се правят !
Прокуратурата ме обвинява, че съм причинил вреда на РСК – МиГ. Това е смешно. Техният договор беше много по-неизгоден за държавата. Аз обвинявам лицето Сотир Цацаров. Имам подозрение и основание да си мисля, че той е проводник на руската хибридна война в България, заяви в предаването „Тази сутрин” министърът на отбраната в оставка Николай Ненчев.

Не е добре да говоря за обвиненията, които са ми повдигнати, защото ще издам стратегията, с която ще ги преборя в съда. Бил съм нанесъл вреда на една чужда компания. Това е смешно и несериозно. Мен не ме интересуват чуждите компании. Винаги съм се интересувал само от българския интерес. Офертата, която ни предоставиха от Полша е с близо 1 млн. лева по-ниска. Там изпратихме делегация, която да установи, че ремонтът на двигателите наистина ще бъде качествен. С договора за изтребителите спестихме 6 млн. лева на държавата, твърди Ненчев.
Източник: frognews.bg

Ние от wars.bg ще припомним, че срещу МО в оставка се водят различни дописки и следствия за много имотни измами в София за концесиите на военните плажове за харчене на държавни пари за ПИАР и лични изгоди ! Да си припомним и скандалите свързани със слуховете за сексуални посегателства в МО и как самият той се е хвалел с тактиката си !

Десетки назначения на хора неподходящи с цел обграждане на верни на него лица и присвоявания !
Опитите да назначи регистрирана проститутка в МО и добре, че от ДАНС и отказаха достъп до квалифицира информация !
И днес ставаме свидетели на Николай Ненчев, че едва ли той бил жертва на хибридна война и че той защитавал Българските интереси и се борил срещу руски такива !
Абе хора, събудете се, попитайте офицерите и редовите войници какво се случи в Българската армия, след идването му те хората знаят?

Хибридна война, ама тя се води от други не и от Ненчев, който разсипа разузнаване, разсипа и контраразузнаване и ако има хибридна война той трябва да бъде съден и като такъв, който е позволил и напълно целенасочено предаване на информацията за Българските агенти в чужбина и техните вербувани спящи клетки !

И ако има хибридна война нека Николай Ненчев да излезе и да каже след предаването на тази информация на чуждите разузнавателни централи за броят имена и адресите на вербуваните агенти в техните страни и колко от тях са живи, колко хиляди бяха елиминирани от техните правителства. Десетилетия труд на нашите служби и изведнъж всичко това, което може да се нарече само с думите НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!
А десетки хиляди убити в над 150 страни !


Loading...

Той ще говори, че бил жертва на хибридни войни !
Истинските жертви са тези убити и елиминирани заедно със семействата си заради хибридният мозък на това оръжие за масово поразяване ! Истината е, че Българската армия в момента има нанесени толкова щети колкото не е имала през всичките войни взети заедно !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.