Фейсбук решава дали да Ви дадат виза за Америка

Фейсбук решава дали да Ви дадат виза за Америка


Хибридни войни или виртуална реалност, или реалност във виртуален свят !

Искате да пътувате до Америка?
Facebook решава дали ще ви дадат виза.
Министерството на вътрешните работи на САЩ обмисля нов закон, с който да се даде право, да бъдат разглеждани профилите в социалните мрежи на чужденци кандидати за визи за САЩ.

Така от посолството не само ще разглеждат профилите и връзките ви, но и ще се ровят в личните ви данни и кореспонденцията ви !

Закона ще им дава право и да следят онлайн дейността на кандидатите във всички социални мрежи, където са регистрирани.
На практика те ще обсебват всички следи, които сте оставяли някога в социалните мрежи, мейлите ви, музика, настроения, коментари и всичко за вас !

Тази информация би помогнала в текущи и бъдещи следствени процеси.
Така разследващите лица биха имали лесен достъп до всякаква прикрита дейност и информация.

Интересното е, че за сега този закон не е получил одобрението на повечето политици и все още не е приет.
Не е ясно какво искат да правят властите с информацията, която биха имали, казват от Центъра за демокрация и технологии.

Повярвайте ни тази информация няма да се използва само за интервю в посолството, а и ще има всеки досие, което рано или късно ще се използва срещу него !

За сега ЦРУ имат достъп всякаква информация Фейсбук е техен както и Гугъл и имат достъп до Ютуб и Туитър, имат контрол и над скайп, имат много повече контрол над вашите уреди и телефони както и над уредите и телефоните на вашите роднини и приятели, съседи изобщо става дума за един огромен биг брадър, в който всеки е следен и подслушан всеки е контролиран !


Loading...

Сега искате ли Виза за САЩ ?
Готови ли сте да бъдете част от глобалната матрица като една малка частица, която е следена и манипулирана и животът ви е направляван всеки миг и всяка секунда !
Това не е пропаганда, това е вашата виртуална реалност или вашата реалност във виртуалните хибридни войни !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.