Руски бомби се сипят като град върху „Ислямска държава” (ВИДЕО)

Руски бомби се сипят като град върху „Ислямска държава” (ВИДЕО)
Руските бомбардировачи Ту-22 М3 на 25 януари отново нанесоха удари по позициите на терористите от групировката „Ислямска държава”, съобщиха от руското министерство на отбраната.

От военното ведомство заявиха, че самолетите са бомбардирали цели на терористите в сирийската провинция Дейр ез Зор.

Бомбардировачите са поразили два контролни пункта на терористите и складове с боеприпаси, въоръжения и техника. „Изтребителното прикритие на руските бомбардировачи се е извършвало от Су-30СМ и Су-35С от летището Хмеймим”, уточниха от руското МО.

От там добавиха, че след успешното изпълняване на бойната задача всичките самолети на ВКС са се върнали в летищата си на базиране.

Трябва да се отбележи, че през последните дни това е четвъртият удар на въпросните изтребители по ислямистите.

От руското министерство на отбраната разпространиха и кадри от ударите. „Със средства за обективен контрол е потвърдено поразяването на всичките набелязани цели”, подчертаха от ведомството.
Превод и редакция: БЛИЦ


Loading...


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.