РУСИЯ И ИРАН ТРЯБВА ДА ЗАДЪЛБОЧАТ ВОЕННОТО СИ СЪТРУДНИЧЕСТВО, ЗАЯВИ ЕКСПЕРТ

РУСИЯ И ИРАН ТРЯБВА ДА ЗАДЪЛБОЧАТ ВОЕННОТО СИ СЪТРУДНИЧЕСТВО, ЗАЯВИ ЕКСПЕРТ
Москва и Техеран трябва да засилят сътрудничеството си и да преминат от военно-техническо към чисто военно сътрудничество с Техеран.

Русия би могла да участва във възстановяването на военната инфраструктура на ВВСи ВМФ на републиката, санкциите не са пречка за това, заяви в петък заместник дидеркторът на Института на страните от СНГ, военният експерт Владимир Евсеев.

» Доставката на С-300 ( на Техеран) не решава проблемите в отношенията на Русия и Иран по линията на военно-техническото сътрудничество, защото се запазва високата степен на недоверие.

Към това се запазват и завишените очаквания. Какъв изход може да бъде намерен? Мисля, че трябва да разглеждаме реланите възможности, които имаме пред себе си: може да се премине от военно-техническо сътрудничество към чисто военно сътрудничество в случая»,- заяви военния експерт по време на прес-конференция в МИА » Русия днес»


Loading...

По негово мнение, може да се разгледа въпроса за съдействие от страна на Русия за възстановяването на военната инфраструктура на Иран.
Източник: News Front

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.