Русия вади страшно оръжие. Руски изтребител от пето поколение се превръща в “убиец” на кораби

Русия вади страшно оръжие. Руски изтребител от пето поколение се превръща в "убиец" на кораби (СНИМКИ)
ВКС на Русия продължават да нанасят въздушни удари по позициите на ислямистите в провинция Идлиб, последователно унищожавайки опорните им точки

Военен източник от сирийската армия разказа пред „Руская весна” подробности за последните успехи на ВКС на Русия.

„В нощта на 30.04.2017 авиацията на Русия нанесе точни удари по обекти на незаконното въоръжено формирование „Джебхат ан Нусра” (сирийското крило на „Ал Кайда”) в района Кбана в провинция Идлиб, в резултат на който бе унищожен склад с боеприпаси и ликвидирани над 15 терористи”, съобщи източникът.

„Според наличните данни, в същата нощ е унищожен склад с оръжие в района на Сермания, който се намира под контрола на „Ахрар аш Шам””, добави източникът.

ВКС на Русия унищожават едни след други обектите на ислямистите и създават условия за настъпление на сирийската армия и освобождаването на територията на провинция Идлиб.

Съобщава се, че и в провинция Хама позициите на терористите ежедневно се подлагат на авиоудари.

При това, по данни на сирийското разузнаване, очакват се нови провокации с цел да бъдат обвинени руските военни в атаки против мирното население.
Източник: blitz.bg

https://youtu.be/nMZ16WJUC14


Loading...

https://youtu.be/hsffqRHVw_g

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.