Разсекретен документ на ООН разкри страшна тайна, свързана с военната мощ на Русия и какво е можело да се случи в Украйна

Разсекретен документ на ООН разкри страшна тайна, свързана с военната мощ на Русия и какво е можело да се случи в Украйна
Генералната прокуратура на Украйна е получила копие от заявлението на предишния президент Виктор Янукович, в което той моли да бъдат изпратени руски войски в Украйна.

Това съобщи УНИАН, позовавайки се на главния прокурор Юрий Луценко, който го написа във Фейсбук.

“Главната военна прокуратура получи чрез Постоянното представителство на Украйна официално писмо от секретариата на ООН и предостави на украинската страна заверено с официален печат на ООН фотокопие от заявлението на Янукович от 1 март 2014 година.

В него е молбата да бъде изпратена войска от Руската Федерация в Украйна и всички официални материали, които са добавени от Русия към заявлението от руския представител в ООН Чуркин!”, написа Луценко.

Той подчерта, че всички получени от украинското следствие материали са признати от ООН официални документи, които е предоставила Русия.

“Следствието на военна прокуратура получи неопровержими документални доказателства за държавна измяна на Янукович.


Loading...

Разрешението за публикуване на данните ми даде старши прокурорът от досъдебното следствие в производството на държавна измяна на Янукович”, допълни главният прокурор.
Източник:  blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.