Путин: “Трябва да се обърне специално внимание на защитата на данните за най-новите руски оръжия”

Путин: "Трябва да се обърне специално внимание на защитата на данните за най-новите руски оръжия"
По време на заседание на Федералната служба за сигурност президентът на Русия Владимир Путин обърна специално внимание на значението на защитата на данните за иновативните научни постижения в Русия, съобщават руски медии.

Путин заяви още, че активността на чуждестранните спецслужби в Русия не е намаляла, а ФСБ трябва надеждно да защитава информацията за най-новите оръжейни системи на страната.

“Статистиката показва, че активността на чуждестранните специални служби у нас не намалява.

Вашата задача е да действате надеждно, ефективно, както и досега, и особено внимание да обръщате на защитата на информацията за най-новите оръжейни, технически системи, перспективни и промишлени технологии, както и иновационни научни разработки, които създават преимущество за страната ни”, заяви руският лидер, цитиран от ТАСС.

Според Путин мощността на информационното оръжие в бъдеще само ще се увеличава, а хората трябва предварително да се настроят за работа, отбелязва ТВ “Звезда”.


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG – Военен портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.