Капитана за бой се стяга

Капитана за бой се стяга


Капитана за бой се стяга, но приканва всички, които са били потърпевши настоящи и бъдеще такива от ЧСИ и ДСИ да го подкрепят, да застанат до него и той до тях.

Кой е капитанът? инж.Ивайло Илиев-КАПИТАНА е Капитан на малък плавателен кораб,Капитан и пилот на хеликоптер, създава асоциация на национално тероризирани граждани и фирми от частни съдебни изпълнители (ЧСИ).Измамени граждани и фирми, станали жертва на ”ДОПГ” – Държавна организирана престъпна група. Групата за грабеж на имоти, вещи и средства чрез съдебната система от следните съучастници и поробители: Частни съдебни изпълнители, Юристконсулти, Магистрати и Адвокати прикривани от всички държавни институции, замесени и прикриващи схемите. Разкрити са всички извършвани престъпления от горепосочените участници. Открихме законен начин за колективно спасение на всички пострадали!

Това обръщение е насочено към всички военни или техните близки и роднини да знаете, че има кой да Ви защити.капитана

И ако някога сме давали клетва да се борим с враговете на държавата то тази битка е такава. Ние сме възпитани да се борим с враговете отвън и отвътре, а тези са такива отвътре и те воюват с всеки един от нас, но е време за обединение и да им покажем, че ние сме готови да защитим семействата си не само във военно време, но и в мирно. Време е да се опълчим на всяка заплаха срещу нас.

Призовавам всеки, който е давал някога клетва да ме подкрепи в това не лесно начинание, казва капитан инж. Ивайло Илиев. „Всички знаем древната легенда за Кубрат и завещанието към синовете му. На смъртния си одър Канът наредил да донесат сноп стрели. Когато те били в сноп, никой от синовете му не успял да ги пречупи. Но когато разпръснали стрелите, много лесно се чупели една по една.

Така Кубрат им завещал винаги да са заедно, за да са силни и непобедими, защото иначе поединично ще са слаби и всеки враг може да ги сломи”. Всички знаем тази приказка завещана ни от Кубрат, нека да им покажем, че сме негови наследници и да се обединим срещу враговете ни отвътре.

Можете да се свържете с нас:

https://nod-ivaylo.org/

https://kapitana.org/

https://www.youtube.com/channel/UCaoebcrhWFj0nRxmGIz7LkQ


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.