СТЕФАН ПРОЙНОВ: Казармата трябва да се върне +ВИДЕО

Казармата трябва да се върне +ВИДЕО Стефан Пройнов


Казармата трябва да се върне не като задължителна, но поне като препоръчителна мярка у нас!

Тя ще върне балансът в страната ни!
Някога всички мъже отбиваха военната си служба, всички освен сещате се кои !
Всеки младеж още в ученическите си години е бил привикван на военни комисии и там се правеха медицински прегледи – замерване на слухът и зрението, замерване на ръст, тегло и дори на каква вместимост на белите дробове има всеки, но там измежду всички прегледи се проверяваше и анусът на всеки младеж от опитното око на всеки един лекар.
Анатом без дори да се докосва е достатъчно да определи дали външният отвор на ректума е бил използван за сексуални съвкупления !
Така и тези младежи, които биват забелязани дискретно отпадаха от списъците с повиквателни за войници !
Думите „казармата превръща момчето в мъж“ не са мит в армията и няма място за разврат и моралът, и дисциплината са едни от основните принципи в Българската армия !
Вярно е, че тези младежи, в които бушуват хормони трябва да бъдат озаптявани и честа практика е била войниците да получават бром в сутрешният чай или директно във водата на водоноските!
Бромът е открит през 1825 г.
Поради химическото сходство с йода, солите му били използвани за лечение на злокачествени тумори и то в дози до 20 грама. Това довело до откритието, че бромовите соли понижават чувствителността на слизестата покривка на устата, носоглътката и външните полови органи, лекуват нимфомания и онанизъм.
Така в Българската армия се е потискал нагонът на войниците!
В една отделна система далеч от така нареченият цивилен живот младежите израстват в един свят, които ги подготвя за животът и ги възпитава в дисциплина и ред, възпитава в тях спортни качества и трудови такива, научават се на послушание и уважение на върховенството на закона !
Всички си спомнят, че в армията има устави, в които ясно са упоменати права и задължения както и наказания !
Наказанията във военният закон са далеч по-строги от цивилните закони и от наказателният закон това възпитаваше във всеки един младеж първо юридическа грамотност – да разбира ясно всеки член и алинея, всички права и задължения както и наказания произлизащи от законът и на второ място възпитанието, че всички закони трябва да се спазват, а този модел на възпитание се пренася в целият живот и след казармата !
Ето защо нямаше престъпност по времето на Социализмът, защото така бяха възпитавани всички !
Трудовите занимания на всички войници им даваха добра подготовка кой инструмент как се използва и как се борави с различните видове техника !
Различните родове войски възпитаваха и произвеждаха различни умения в подрастващите младежи !

Например трудовите войски където няма да крием, че болшинството бяха роми или такива проблемни младежи преминали през трудововъзпитателни училища, или от проблемни семейства такива с по-низко възпитание и култура и манталитет получаваха занаяти и докато трудови войски строяха магистрали, жепе линии, жилищни блокове и заводи и всичко от което имаме нужда България тези младежи като там се превръщаха в строители , дърводелци, кофражисти, леяри и каквото се сетите и това им помагаше да се интегрират след казармата и да получат работа в големите икономически гиганти !
Но имаше и други родове войски като транспортни например, тези младежи се обучавах да карат камиони, трактори и всякакви пътно-транспортни машини свързани с нуждите на армията и след уволнението си те започваха работа в подразделенията на Държавна Автомобилни Превози по известни като ДАП или в колхозните стопанства, или заводите !
На кратко казармата произвеждаше кадри !
Кадри, който се вливаха в огромната промишленост, които запълваха всяко едно работно място и редом с техническите университети българската икономика не изпиваше нужда от работници!

Затова и България имаше икономика и свръх производство и най-важното тя бе независима !
Независима до толкова до колкото зависеше от огромните руски пазари и суровини !
Независима до толкова до колкото позволяваше членството ни в СИВ!

Съветът за икономическа взаимопомощ е историческа икономическа организация на социалистически страни, съществувала от 1949 до 1991 г.
Създаден е през 1949 г. в условията на Студена война като отговор на икономическия съюз, сключен от страните на Европейската общност.
По същото време се създават и военно-политически организации, съответно на държавите от Западния блок – Организация на Северноатлантическия договор (1949), и на държавите от Източния блок – Организация на Варшавския договор (1955). Истинската си дейност СИВ започва да развива от 60-те години на 20 век. Така започналото съперничество между блоковете в международните отношения се допълва и от международно икономическо съперничество и противопоставяне.
Така България се превръща в най пазената граница между източният и западният блок !
По това време Българската граница е най-охраняваната граница на територията на днешна Европа!

Разрядът под които се подбираха войници за така наречените погранични войски е с висок критерии и тук не попадаха случайни младежи освен всички качества те трябваше да бъдат и смели и самоотвержени, да бъдат силно дисциплинирани и неподкупни, те трябваше да бъдат повече от патриоти, които са готови да умрат за отечеството си !
Вижте строго секретният филм за Българските граничари !

Именно за това се казва, че всяка майка граничар не ражда, защото тези младежи възпитани в родолюбие и патриотизъм имат високи нива на възпитание като дълг към отечеството и отговорност към родината !

Защото, ако днес граничарите ходят на работа за пари и просто пазят участъци, тези младежи пазеха родина и както се казваше и пиле не можеше да прехвръкне през Българската граница !
Така повечето граничари, които показваха доблестните си качества след уволнението си започваха работа в службите на полицията и държавна сигурност, защото сигурността на държавата ни бе приоритет номер едно !

Днес нямаме граница, нямаме армия, нямаме служби, нямаме разузнаване, нямаме държавна сигурност, нямаме сигурност ! Благодарение на идващите и отиващите си политици Българската Армия не може да изпълнява основното си предназначение, а именно охрана и отбрана териториалната цялост на републиката ни и да се грижи за безопасността на нацията ни !
Младежите не се превръщат в мъже, а в нещо друго !
Няма квалифицирана работна ръка за бизнесът !
Няма и ред, и морал в обществото, а законите не се спазват от никой !
Днес статистиките са такива за Българската ни страна, че и след война не биха толкова лоши !
Службите ни до колкото могат да се нарекат така са до толкова недоокомплектовани, че на практика те не работят !
Българската армия има недоокомплектоване на хора в размер от 25 до 30%… Тази 1/3 от хора е съпроводена от липсата на техника и на финансови средства.
Към настоящия момент парите, които се отделят, са 1,3% от БВП, до 2020 година трябва да стигнат до 2 процента.

А премиерът Бойко Борисов продължава да се кара с президентът Румен Радев на тази тема за въоръжаване и комплектуване на Българската армия!
ДАНС 33% недоокомплектоване на хора !
ГДБОП също остават с голям процент недоокомплектоване на хора и там основно се работи в сектор киберпрестъпления и следене на журналисти и блогъри !


Loading...

А МВР съществува само да регистрира престъпления. 95% от бюджета на МВР се харчи основно само за заплати на персонала ! На практика единствената армия, която е дееспособна по българските земи е американската в базите у нас !
Единствените разузнавателни служби, които действат ефективно по нашите земи са чуждите централи и ЦРУ!
Повярвайте ни те не защитават Българските интереси тук ! Казармата тази дума трябва да бъде върната и всеки, които иска синът му да стане мъж би ни подкрепил !
Какво е Вашето мнение трябва ли да се върне казармата не като задължително, но поне като препоръчителна ?
Гост автор за wars.bg :Стефан Пройнов

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.