Дронове на НАТО ще падат скоро в Крим

Дронове на НАТО ще падат скоро в Крим


Дронове на НАТО ще падат като круши в Крим!
Напомняме, че през изминалите години Blife.eu съобщиха:
НАТО се намира в процес на придобиване на 5 супердрона, произведени в САЩ !
Договорът бе подписан през май 2012 г., като в него се включиха 15 от общо 28-те членки на алианса, включително и България.

Те ще бъдат използвани в продължение на 20 години, като цената за данъкоплатците ще е 4 млрд. долара, а само стойността на един апарат е около 250 млн. долара.
Противниците на тази идея изтъкват факта, че със същите пари може да се плати купуването и експлоатацията на 12 изтребителя Eurofighter Typhoon или 8 разузнавателни самолета с голяма далечина на полета. 600 души персонал от страните-участнички в проекта ще се занимават с оперирането на дроновете. Безпилотните апарати ще охраняват въздушното пространство над България, Чехия, Дания, Естония, Германия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Норвегия, Полша, Румъния,Словакия,Словения и САЩ.

Всички знаем, че дроновете се използват освен за наблюдение, но и за поразяване на цели !
Източник: Blife.eu

ПВО С-400 „Триумф“


Loading...

Ние от Wars.bg шеговито напомняме, че ако силите на НАТО се опитат да направят разузнавателни полети над Крим може и да останат без тази скъпа инвестиция, защото в момента има в бойна готовност със система С-400 разположена там !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.