Гореща точка:Руски бомбардировачи ПОМЛЯХА ислямистите!

Гореща точка:Руски бомбардировачи ПОМЛЯХА ислямистите!
Гореща точка!

Руските бонбандировачи на ВВС контролират небето над Алепо !
Бойците на терористичната групировка „Ислямска държава“ бяха принудени да отстъпят от сирийския град Алепо след удари от страна на стратегически бомбардировачи на Руската федерация Ту-22М3, съобщава РИА Новости.
Терористите е трябвало да се оттеглят от Палмира, след като военновъздушните сили на Сирия и Русия нанесли въздушни удари.

Москва също така е използвала и крилати ракети „Калибър“!
Междувременно от месец на сам се тръби.че Ал-Хаким е ликвидиранв в град Ракка, той е лидер на терористичната групировка „Ислямска държава“, съобщава от базираното в Лондон онлайн издание The New Arab, позовавайки се на Пентагона.


Loading...

„Ал-Хаким беше лидер на „Ислямска държава“ и дългогодишен терорист с дълбоки връзки с френски и тунизийски джихадистки елементи“, гласи изявлението на американското управление по отбраната.
33-годишният Ал-Хаким е бил заподозрян в участие в терористични атаки срещу тунизийски политически лидери през 2013 г.

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.