Върховният главнокомандващ на България е върховен резил !

Върховният главнокомандващ на България е върховен резил !

Върховен резил !
Отново срам!
Росен Плевнелиев стана за смях и в Молдова !

Президентът Росен Плевнелиев стана за смях и в Молдова, където беше на двудневно посещение.

Кадри от церемонията по посрещането му от молдовския му колега Николае Тимофти показаха, че българският държавен глава има трайни проблеми с изпълнението на военната команда „Кръгом!“

Пред военния караул, строен пред президентството в Кишинев, Росен Плевнелиев демонстрира неадекватно поведение – той или изоставаше от Николае Тимофти, или пък правеше странни маневри при „кръгом!“.

Българският президент залитна на едната страна, а молдовецът го гледаше със странно изражение на лицето.

Това не е първото комично изпълнение на Росен Плевнелиев пред военни. На националния празник 3 март през 2014 г. той застана за поздрав пред строените гвардейци и при обръщането си залитна на една страна. „Президентът има трудности при изпълнението на военната команда „Кръгом!”, шегуваха се тогава граждани, дошли да видят тържеството пред паметника на Незнайния войн. През 2013 г. Росен Плевнелиев загуби равновесие, докато поздравяваше гвардейците. Тогава залитането на държавния глава стана хит в интернет, след като бе излъчено в предаването на Нова телевизия „Господари на ефира”.


Loading...

Източник: sosnovini.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.