Вижте колко е техниката на САЩ стоварена в Полша!

Вижте колко е техниката на САЩ стоварена в Полша!


Вижте колко е техниката на САЩ стоварена в Полша!
Войски и бойна техника на САЩ започнаха да пристигат в Полша

Повече от 80 бойни танкове, стотици бронирани автомобили и повече от 3000 войници на САЩ започнаха да пристигат днес в Полша, информира Би Би Си, цитирана от БНР.

Акцията е част от плана на президента на САЩ Барак Обама да успокои европейските си съюзници от НАТО, обезпокоени от анексирането на Крим от Русия през 2014-та.

Американската бронирана бригада ще проведе и военни учения в Балтика. Това е най-голямото разполагане на военни сили на САЩ в Европа от десетилетия насам.
То идва дни преди встъпването в длъжност на новоизбрания президент на Америка Доналд Тръмп, който желае да подобри отношенията на страната с Москва.

Източник: 24chasa.bg


Loading...

И така по малко от две седмици има САЩ за да запали трета световна война !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Нищо че това на снимката е Challenger 2 с Urban Survival Kit включващ ERA плочки по половината танк. На кратко танкът е английски.

Comments are closed.