ВИДЕО: “Русские витязи” изпробваха новите изтребители Су-35С

ВИДЕО: "Русские витязи" изпробваха новите изтребители Су-35С
Авиационната пилотажна група “Русские витязи” изпробва новите многофункционални изтребители Су-35С.

Пилотите получиха самолетите в завода-производител в Комсомолск на Амур, съобщиха от пресслужбата на руското министерство на отбраната, предаде “Российская газета”.

Вече се появи и видео, на което можете да видите как пилотите се запознаха с новата техника. Първо провериха работата на оборудването, а след това се издигнаха в небето. Всички машини вече са боядисани в цветовете на националния флаг на Русия – бяло, синьо и червено.

Компания “Сухой” реши да предостави на пилотажната група “Русские витязи” четири нови изтребителя Су-35С. Според ръководителя на летателно-изпитателната станция Михаил Чипизубов, самолетите са готови и за изпълнение на бойни задачи. Ако такава заповед пристигне, ще бъде необходимо само да се снабдят с въоръжение.

Първите впечатления сподели командирът на групата, полковник Андрей Алексеев. Той отбеляза, че самолетът лети много лесно и има широки възможности.

Всички членове на пилотажната авиационна група преминаха курс за преквалификация за новия тип изтребител в Държавния център за подготовка на авиационен персонал и войскови изпитания на министерството на отбраната на Русия в Липецк. / bg.rbth.com


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG – Военен портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.