Вашингтон стартира първата кибервойна в историята на светът

Вашингтон стартира първата кибервойна в историята на светът
Вашингтон стартира първата кибервойна в историята на светът

Използвайки срещу Иран компютърния вирус Stuxnet Вашингтон стартира първата кибервойна в историята

„Разузнавателната общност“ на САЩ са в непрекъсната „борба“ за информационна доминация във всички сфери на човешкото общуване, както и за контрол над всичко и всичкиКибер Войни В „крепостта Америка“ всички сфери на човешкото съществуване започват да се разглеждат като сфери на борба.
Това се отнася не само за по-голямата част от планетата, моретата, въздуха и космоса, както и за държавните граници или за все по-милитаризиращите се полицейски сили, но и за информационната сфера.

В тази връзка си струва да си припомним за 17-те тясно преплитащи се помежду си организации, формиращи „разузнавателната общност“ на САЩ и тяхната непрекъсната „борба“ за информационна доминация във всички сфери на човешкото общуване, както и за контрол над всичко и всички.

Да не забравяме също за водещата роля на „държавата на националната сигурност“ в кибер-войната с реалността (на практика именно Вашингтон стартира първата кибер-война в историята, използвайки срещу Иран компютърния вирус Stuxnet).

Stuxnet, който постави под заплаха от срив иранската ядрена програма, съобщава Би Би Си и всички агенции по света !

Откриването на вируса Stuxnet напълно измени ситуацията в областта на компютърната сигурност и принуди много страни да укрепват защитата на жизненоважни промишлени обекти, особено в енергетиката и водоснабдяването.Експертите, които изучаваха вируса Stuxnet, стигнаха до извода, че той е създаден специално с цел повреждане на двигателите на центрофугите, използвани за обогатяване на уран, карайки ги да се въртят с определена скорост.

Иран призна, че някои от центрофугите му са били жертва на саботаж, макар че се постара да омаловажи ролята на компютърния вирус.
Днес ЦРУ събира информация по различни начини например Фейсбук е голям донор на информация за всеки от вас !

Чували ли сте за Pokemon Go ?

Не се заблуждавайте, че световната конспирация не съществува !
Всеки е следен, подслушван и светът върви в тази посока !
Наше разследване на wars.bg показва, че разработчик на Pokemon Go е на компанията Niantic Labs, която е стартъп на Google. Което на практика означава, че един човек седи зад всичко това и той е Джон Ханке, който преди това осъществява обширен проект за картографиране на повърхности, на основата на която са направени Google maps, Google earth и Google street. Още нещо любопитно е, че Джон Ханке е основател и на Keyhole Inc – компания, която спонсорира инвестиционния фонд In-Q-Tel.
А това е фонд на ЦРУ, създаден напълно официално още през 1999 година.
Каква обаче е целта на Pokemon Go?

Докато автомобилите-роботи, които създадоха Google street, посетиха всички улички и заснеха нашите домове, лица, коли и т.н. отвън, целта на новата игра е да влезе и в домовете ни.
И не само това, а Вие ги пускате в животът си, пускате ги на работното Ви място и те влизат навсякъде !
Така се получават данни и за държавни учреждения, частни компании, казарми и още куп по-секретни поделения, защото Вие сте там, Вие играете Pokemon Go, а те събират информация и всичко полита към фермата където се складира цялата информация!

Има и още.
С качването на играта на Вашето мобилно устройство Вие се съгласявате да предоставите права на Niantic Labs.
Тези права се прехвърлят съответно на Google, ЦРУ и още знайни и незнайни организации и партньорските им централи по целият свят !

Правата са за достъп до камерата на устройството, микрофона, жироскопа, GPS-модула, както и до допълнителни устройства като флашки и по-големи преносими памети.
И така, играта е инсталирана и веднага Ви уведомява, че първите три покемона са налице.
Те винаги се появяват в близост до Вас.

Играта иска от Вас да ги заснеме от всички страни и Ви награждава с първия успех.
Но получените снимки запечатват помещението, където се намирате, включително неговите координати и дори ъгъла на наклон на телефона.
Поздравления, току-що дадохте детайлна информация за Вашия дом!
На кого?

Отговорете си сами.
Това обаче не е всичко.
Приемайки условията на Niantic, Вие сте официално предупредени, макар и с малък шрифт, че компанията сътрудничи с различни държавни структури и частни организации и може да разкрива пред тях информация за Вас или за Вашето дете.

Но кой ти чете дребния шрифт?
А в него има и една точка 6, която гласи:
“Нашата програма няма възможност да изпълни командата Do not track” или с други думи “следим Ви и ще продължаваме да Ви следим”.

А ние и нашите деца продължаваме да се превръщаме в електронни зомбита.
Всички Вие ставате доброволни агенти на ЦРУ !
Вашите деца неволно стават донори на информация за Вас, а Вие за тях за работата си, за местонахождението си за всичко до което можете да се докоснете, видите и чуете !

Кибер войни

Ако посетите град Габрово в момента можете да се отбиете в „Домът на хумора и сатирата” и там има изложба на снимки направени през Pokemon Go и ето как правителството поощрява тази на пръв поглед невинна игра !


Loading...

Кибер войни покемони
Има и случай в град Шумен на две деца, който са били изпратени да снимат покемон във военно потделение и примерите са много – охрана на завод също залавя дете изпратено да снима покемон, но в завод, който е охраняван !

Добре дошли в глобалната шпионска мрежа !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.