България и войната и наркотиците +ВИДЕО +16! Не се препоръчва на хора със слаби сърца !

България и войната и наркотиците +ВИДЕО +16! Не се препоръчва на хора със слаби сърца !


Войната и наркотиците – те вървят заедно от дълбока древност насам !
Древните скитски войни преди битка са палили огън и са хвърляли снопи с канабис в огънят и са минавали в редица над пушака и са вдишвали по няколко пъти дълбоко преди да възседнат конете си и да се впуснат в битка !
Древните келти са взимали отвари от гъби, които са им помагали да понасят болките от нараняванията в кланетата, по-лесно са понасяли болката от тежките порезни рани и са били по-устремени в битка !

Сарацините също са използвали опиати и са били стремглави в нападенията си !
Има данни за древните елини, траки, индианци, конкистадорите и дори пиратите !
Различни опиати и наркотици, отвари и билки са давали неземни сили на всички войни, на всички континенти през всички векове!

Във всички войни от дълбока древност са се използвали широко опиати !
Защо да правят изключение и днешните горещи точки ?
Оцеляването в такива горещи точки е на границата на нечовешките сили и хората виждат спасение само в опиумите, само в опиатите, само в синтетичната дрога и само в тези субстанции!
Българската фармацевтика е известна с това, че още през времето на социализмът е произвеждала каптагон за нуждите на Българската армия при нужда, но правителството ни е произвеждало и 4 пъти повече и е продавало тези излишъци навън !
И така След като военно икономическият комплекс на България изнася оръжие за горещите точки по света нормално е България да е задоволявала и други техни нужди !
Правила го е, прави го и сега, а колко ли незаконни лаборатории за синтетична дрога работят за „Ислямска държава“ у нас ?

Според докладите световните аналитични звена и на големите централи всяка четвърта гилза изстреляна в Сирия е произведена у нас, но и между 25% -30% от синтетичните опиати използвани от терористите са пак наше дело !
Говори се дори, че заради недостигът на този материал някой лаборатории са базирани дори там на място, но пак български химици забърквали рецептите !

Всяка трета кутия цигари в горещите точки пак е произведена в България и естествено без бандерол !
Та след като България участва в незаконите трафикантски канали тя участва и по-дейно в доставянето на по-дефицитни стоки за крайният потребител!

Крадени джипове не веднъж сме виждали на снимки да използват терористите от „Ислямска държава“ !
А как си платени ли, ами с кървави пари и антики от ограбените музеи и църкви от ограбените храмове !
Вижте видеото, което загатва на каква възраст започва използването не само от военни, а и от цивилни и деца на опиатите !


Loading...

За съжаление пълненето на партийни каси продължава и докато четете това някой убива някого там, някой умира и то с негласната намеса на нашето правителство !
И ако някой ден България се превърне в гореща точка спомнете си думите от Библията: „че който сее ветрове, ще пожъне бури !”

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.