Атанас Зафиров: Държавата бездейства за военния санаториум в Поморие

Атанас Зафиров: Държавата бездейства за военния санаториум в Поморие Stefan ProjnowvСтефан Пройнов


„Наблюдавам внимателно, макар и отстрани развитието на случая с т.нар. Военен санаториум в Поморие. Бездействието на държавата е на път да реализира най-мрачните сценарии в този все повече заприличващ на водевил казус“, това коментира бившият депутат Атанас Зафиров.

Днес стана ясно, че военният санаториум е затворен, служителите са без работа, а собствеността на имота е неясна. Зафиров е на мнение, че санаториумът трябва да остане собственост на Министерството на отбраната. Недоумява обаче, защото ведомството не предприема стъпки за стабилизирането на здравното заведение.

„Аз не знам на какво се дължи това бездействие, но то е натрапчиво и видно. Нищо не се случва, няма оценка, няма назначени хора, няма ремонти, на път е да се провали летния сезон и записаните пациенти. След няколко дни изтичат договорите на охранителите и обектът остава и без охрана“, допълва Атанас Зафиров.


Loading...

Според него в момента се слага негативен печат върху държавния характер на собствеността и идеята, че държавата може да бъде добър стопанин.
Източник: gramofona.com

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. to make their work sound more valid or intelligent’. (So I’m not an exception).Thank you for making people to interpret this aspect of wrtaang.(Meghni)Meghnis last blog post..The Blogging Idol Contest

Comments are closed.