„Армата“в действие +ВИДЕО

„Армата“в действие +ВИДЕО


Русия демонстрира за първи път бойните възможности на „Армата“
Екипажът на бойната машина се намира в специална бронирана капсула
Руското министерство на отбраната публикува видео, в което се показват най-зрелищните и редки кадри от най-новата история на бронираните сили, предаде ТАСС. Във видеото за първи път се демонстрират бойните способности на перспективния танк Т-14 „Армата“.
Във видеото се показват и бойните способности на други модерни танкове на Сухопътните войски на въоръжените сили, кадри от движението и стрелбата им в хода на мащабните учения „Восток-2007“.

Бойните възможности на танка „Армата“ бяха показани за първи път по време на частно представяне на Международния военен технически форум „Армия 2016“.

„Армата“ е нова универсална танкова платформа, разработена за целите на сухопътните войски на Русия. Снабден е с ново 125-мм оръдие, разположено върху дистанционно управляем купол.

„Армата“ има принципно нови тактико-технически характеристики. Главната особеност на платформата е принципно новото решение къде да се намира екипажът на бойната машина.

За разлика от предишните модели той не се намира в купола, който обикновено е основната мишена на противотанковите средства, а в специална бронирана капсула, разположена във вътрешността на танка.

Това е „Армата“  Виж още !


Loading...

Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. Marilyn, no I do&n3#9;t have a story with that info. I always wondered what happened to that lady. I can't imagine she turned out to be a good mother, but you never know.And let me know if you find out anything from your aunt.

Comments are closed.