Американските войници и хибридната война

Американските войници и хибридната война Стефан Пройнов


Американските войници и хибридната война!
Има ли хибридна война и дали американската армия участва в нея, преценете сами?
Една снимка, която е направена на един хвърлей от Русия !

Нищо особено, просто фото на фона на Ивангородската крепост ..(Това е на естонско-руската граница. Крепостта е на руска територия, на самия бряг на граничната река Нарва. Американските войници са се снимали на естонския бряг, с гръб към крепостта.)
До сега не са известни снимки на Руски военни на американската граница !
Ние от wars.bg не взимаме, която и да е страна, но това е чисто и просто хибридна пропаганда, в която участват US войници !

Какво искат да кажат с това ние не знаем, но Ви показваме друга снимка, която е направена от разузнавателен дрон на по-малко от 30 километра от мястото на което се снимат американските войници !

Американските войници и хибридната война Стефан пройнов
И докато двете най-велики сили се дразнят със снимки от типът „ние сме тук и ние сме тук“, то положението в Българската армия е плачевно !


Loading...

Още не сме видели снимки на Българските военни на границата, които да означават ние сме тук !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.