Светлозар Минов: Поклон, пред Вашето страдание!

Светлозар Минов: Поклон, пред Вашето страдание!


Светлозар Минов: Поклон, пред Вашето страдание публикува на страницата си във Фейсбук !

Честит Ви празник, доблестни мъже и жени! На всички съвестни, добри, почтени и мислещи служители на МВР !
Поклон, пред Вашето страдание, да работите в Мизерия! Поклон, пред Вашата готовност, да жертвате живота си- ежедневно! Поклон за това, че лишавате и своите семейства, от нормални радости и удоволствия, дори и от ВАС самите! Прекланям се, пред Вашето търпение и сила, да се подиграват със труда ВИ ежедневно! Прекланям се, пред Вашта упоритост, да работите напук на всичко!

Пожелавам, Здраве и Търпение, за да Видите плодовете на труда си! За да може да се чува, гласът народен, гласът на Суверена, от който сте и ВИЕ част!

Пожелавам Ви, на всички, да сте чути и разбрани! Пожелавам Ви, Сплотеност, Честност и Усмивка- на работа и много веселба във къщи! Пожелавам Ви, да нямате доносници и колеги, петнящи чистия състав на МВР!
На всички съвестни, добри и почтени служители на МВР – полицаи, пожарникари и спасители- бъдете здрави! Вие, не сте сами, защото ВИЕ сте Народа, а Народа- това сме всички Ние!
Народ, Полиция и Армия – ЕДИННИ добави Светлозар Минов !

Източник: https://www.facebook.com/notes/светлозар-димитров-минов/поклон-пред-вашето-страдание/909221992552945/

Ние от екипът на wars.bg изказваме нашата съпричастност и подкрепа на всички органи и ведомства, които протестират днес както и изказваме, че военните в България подкрепят протеста негласно, защото военнослужещите нямат право по закон на митинги и протести, но те са в същото неравностойно положение както всички органи на реда в страната ни !

НЕКА ВСИЧКИ НИЕ ПОДКРЕПИМ СОЛИДАРНО ПРОТЕСТА И ДА ВЪРНЕМ ЧЕСТТА НА ПАГОНА ! 


Loading...

Ние от wars.bg публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.