Продължават планираните стрелби на огневи комплекс „Батмиш”

Продължават планираните стрелби на огневи комплекс „Батмиш”


Планирани стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен ще се провеждат до края на месец август. Това съобщи инж. Снежана Кънева – началник отдел „Сигурност и управление при кризи“ към община Сливен.
Стрелби с максимална височина на траекторията 2 000 м. ще има от 8.00 до 14.00 часа на 01, 02, 03, 04, 07, 08, 15, 16, 22, 24 и 25 август.

Учението се изпълнява от Военно формирование 22 220 D 248.
За да не се допускат инциденти, живеещите в този район трябва да се съобразяват с предупредителните табели и да не навлизат в забранителните зони. Собствениците на ферми, трябва да предприемат и адекватни мерки за защита на животните си.


Loading...

В интерес на общата сигурност е да предприемем мерките безпрекословно по възможностите си. Препоръчително е да споделим информацията, която сме чули с близки, съседи. Да насърчаваме бдителността си по отношение потенциална заплаха или риск.
Източник: kibik.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.