ВИДЕО: Авиошоу и стрелба от С-300 бяха представени на “Ключове от небето”

ВИДЕО: Авиошоу и стрелба от С-300 бяха представени на "Ключове от небето"
Зрителите на международния конкурс “Ключове от небето” в рамките на “АрМИ-2017” се насладиха на авиошоу и пуск от система за ПВО С-300 на полигона Ашулук в Астраханската област, съобщи пресслужбата на Южния военен окръг, цитирана от РИА “Новости” в събота (5 август).

Шоуто започна с демонстрационни полети на пилотните групи от 185-я Център за бойна подготовка на Въздушно-космическите сили на Руската федерация.

Летците на МиГ-29 проведоха въздушен бой с унищожаване на въздушни мишени и показаха своето майсторство, а демонстрации на различни фигури от висшия пилотаж показаха летците на Су-30СМ.

Пред публиката също така беше представен ходът на зенитно-ракетен батальон от С-300ПМ2 и стрелба с бойната машина “Панцир-С” по въздушни и наземни цели в движение.

Победителите в надпреварата с МАЗ-543 демонстрираха шофьорските си умения за преодоляване на различни препятствия и извършване на маневри.

Астраханският държавен ансамбъл изпълни песенна и танцова програма.

Освен това гостите на конкурса успяха да се насладят на изложение на съвременна техника и системи за противовъздушна отбрана, информационни павилиони на военните учебни заведения и предприятия от военнопромишления комплекс, произвеждащи техника за системите за ПВО. / bg.rbth.com


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.